Miracle Morning 63

Vandaag is het de bedoeling dat ik ga zwemmen. En ik ga het gewoon proberen. Ik weet niet goed hoe het met mijn wond zal gaan, maar er is maar één manier om daarachter te komen. Toen ik reserveerde waren er 20 plaatsen beschikbaar. Nu 16, dus er zijn wel wat zwammers, maar het is helemaal niet zo veel.
Ik vermoed dat het totaal aantal beschikbare plaatsen rond de 25 is, als ik kijk naar komende vrijdag, dan zijn er namelijk nog 25 beschikbaar op een tijdstip. Dat zou betekenen dat er een man of 9 aanwezig is dus. Misschien iets meer tegen de tijd dat ik daadwerkelijk ga zwemmen. Hoe dan ook: dat is niet veel.

Eerder was het altijd slalommen om de senioren heen, maar dat zal nu niet hoeven. Al ben ik bang dat ik echt één van de langzaamste ben dit keer. Haha.

Naja ik ben om 13.00 uur aan de beurt en heb tot 14.00 uur om te zwemmen. Ga me rond 12.00 uur klaarmaken, zodat ik aan alle vereisten voldoe die met de maatregelen te maken hebben.

Mijn schouder voelt nog steeds nasty, maar heb ergens het gevoel dat sporten juist helpt. Alleen maar zitten schrijven en dezelfde beweging hebben zal het niet bevorderen. Dus goed, meer beweging is alleen maar slim.

En ik vind het nog wel heel spannend. Zo lang niet gezwommen, bang dat het tegenvalt. Bang voor alle maatregelen en gedoe er omheen. Bang dat de ontsteking toch nog niet helemaal lekker genezen is en dat het dus enorm gaat prikken. Maarja, tegelijkertijd veel zin in.

Gisteren nieuw dagrecord gehad voor mijn blogsite. Met maar liefst 861 unieke bezoekers erg vrolijk Vandaag wil ik nog meer voor de site gaan schrijven, zodat bezoekersaantal alleen maar hoger zal worden. Doel is nu zeker 1000 unieke paginaweergaven op een dag. Let's go.erg vrolijk
25 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende