Miracle Morning 61

Vandaag is mijn vriend weer hier. En wat mis ik het dat er nu met het Pinksterweekend niks te doen is. Grootste deel van de maatschappij is nog steeds dicht. Lokale evenementen of markten zijn er niet en het begint echt een beetje eentonig te worden.

Ik denk dat we dus vandaag weer met de Lego aan de slag gaan. Of iets gaan opruimen. Of kijken. Geen idee. Maar komt ongetwijfeld wel goed. Gisteren nog een artikel gepubliceerd op mijn blogsite. Totaal deze maand staat nu op 7. Geen 30, maar het is wel véél meer dan wat ik de laatste tijd per maand schreef. En de maand is natuurlijk nog niet om. Ben enorm gemotiveerd om verder te gaan schrijven, om ook vandaag een blog in elkaar te zetten. Maar even kijken, want mijn vriend is hier en vind dat toch een beetje ongezellig.

Al heeft hij er geen moeite mee als ik iets ga schrijven. Wat dat betreft is hij gelukkig heel erg makkelijk. Ben wel blij dat ik de schrijfflow meer te pakken heb. Nu is het afwachten wanneer - en of - de teksten die ik schreef worden opgepakt door Google. Kan altijd even duren. En afwachten of mensen hier überhaupt op zoeken.

We gaan het allemaal meemaken. Er is in ieder geval weer momentum en dat is super prettig. Zo maar ontbijt gaan maken voor mijn vriend en mij en dan onze dag beginnen vrolijk
23 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende