Miracle Morning 60

Ik ben gisteren buiten mijn comfortzone gestapt en heb een reservering gedaan voor banenzwemmen, aankomende dinsdag in het zwembad. Ik heb erg veel moeite met alle regels, maar ik mis het zwemmen enorm en ik heb het gevoel dat mensen juist wegblijven nu. Er waren in ieder geval niet heel veel plaatsen bezet.

En ik dacht: zwemmen met wat maatregelen, maar niet hoeven te sjalommen door de senioren is natuurlijk ook wel prettig. Ik dacht ook; ik moet écht iets gaan doen aan mijn gewicht.
Dus ja. Gereserveerd. En ik ga eens kijken hoe die maatregelen me bevalt. Eén van de vereisten was dat ik een eigen handdoek mee moet nemen. Like.. whut? Is dat niet sowieso al het geval bij een zwembad? Hoe idioot dat zoiets als 'regel' wordt meegegeven.

Verder mag douchen niet. En niet naar de wc. En vooral dat laatste wordt wel lastig, want zwemmen slaat bij mij altijd op mijn blaas.

Maarja, zwemmen dus dinsdag. Denk dat het qua conditie tegen zal vallen, maar dat het tegelijkertijd heel fijn zal zijn. Mijn schouder begint weer wat pijn te doen, want heb even twee weken geen fysio en die wekelijkse behandeling hielp wel. Maar misschien dat zwemmen ook wel helpt, de boel weer beetje trainen.
Heb wel weer een ontsteking, waar ik vannacht best veel last van had, dus hopelijk vormt die geen probleem bij het zwemmen dinsdag.
Maar, heb er wel zin in vrolijk

Vandaag ga k naar de beste vriendin van mijn vriend en dan daarna door naar mijn vriend. En dan hebben we twee dagen samen. Soort van, want hij heeft inmiddels alweer wat afgesproken voor de maandag. Wat ik aan de ene kant gezellig vind en aan de andere kant jammer, juist omdat onze tijd samen zo enorm schaars is. Maar goed, ik zie hem tenminste weer.
22 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende