Miracle Morning 6

Zomertijd. Iets waar ik altijd aan moet wennen. Ik heb er eigenlijk altijd direct last van. Positieve is wel dat de dagen langer gaan duren en dat de zon meer schijnt. Ik denk dat ik dus langzaamaan meer energie ga krijgen. Dat is mooi.

Mijn blogsite begint langzaamaan ook wat meer geld op te leveren. Deze maand ziet er positiever uit dan de vorige maanden, als het gaat om inkomsten. Bezoek stijgt nog niet enorm, maar komt ook goed. Bezoek zal vermoedelijk rond mijn record liggen. Niet slecht, maar kan uiteraard wel beter.

Vandaag komt mijn vriend hier. Fijn om hem weer te zien. Ook fijn dat hij me gaat helpen om wat orde in de chaos te creëren. Ik overzie het allemaal niet meer goed. Hoop dat mijn schouder me vandaag niet te veel tegenwerkt.

Gisteren dagje opgetrokken met de beste vriendin van mijn vriend en dat was fijn. Het voelde als even iets anders. En dat maakte het leuk. We reden naar iemand die stoelen te koop had staan, wat blijkbaar in best een fancy buurt was. Lekker huizen kijken, praten en daarna bij haar thuis nog meer gepraat en toen was het voor mij weer tijd om naar huis te gaan.

Gisteravond verder gewerkt aan mijn Lego-set en ook nog een serie gekeken. Voelde als een prima dag, eentje die ik lang niet meer heb ervaren. En dat is fijn. Dat er de komende tijd maar meer van die dagen mogen komen. En dat de avondklok iets later is, scheelt natuurlijk ook wel een beetje met een afstandsrelatie.
28 mrt 2021 - 71x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende