Miracle Morning 59

Zo, was ik weer. Ik was al een tijdje wakker, maar ontdekte een nieuwe Lego Bouwchallenge en zat even video erover te bekijken. Gewoon op Instagram, je kan niets winnen, maar het daagt je wel uit om iets te maken. Thema is kermis/pretpark, en alles mag. Je mag bestaande sets maken, je mag iets heel groot nieuws maken, je mag iets kleins maken, of iets aanpassen of erbij bouwen.

Aangezien ik laatst sowieso al een pretpark gerelateerd dingetje heb gemaakt, lijkt het me wel leuk om nog iets te bouwen. Challenge is de komende tien dagen, dus even goed bedenken wat ik precies wil.

Het scheelt dat mijn andere bouwwerk, voor de wedstrijd, nu af is. Vandaag ga ik hem uploaden en dan doe ik mee. Ik heb geen idee of ik in de prijzen ga vallen. Mijn bouwwerk is compleet anders dan wat de meeste mensen insturen. Dat kan in het voordeel zijn, maar ook in het nadeel. Misschien zien ze er niets bijzonders in. Dit is hem trouwens, ga hem voor de wedstrijd nog wat afsnijden hier en daar, zodat de tafel niet ook op de foto staat:




Ik ben er echt enorm trots op. Ik vind hem namelijk beter geworden dan ik vooraf had kunnen bedenken. Maarja, het is dus wel een mozaïek en misschien vinden ze dat geen écht bouwwerk. Zou kunnen dat ze het maar niks vinden. Maar goed, ik weet hoeveel moeite het me heeft gekost om deze te maken en dat ik het echt freestyle heb gedaan, dus constant aanpassen. Voorlopig blijft deze nog in elkaar. Vind hem te leuk geworden vrolijk

Schrijven voor mijn blogsite gaat ook eindelijk wel lekker. Ik heb eergister een artikel geschreven en geplaatst, en gister ook weer. Vandaag wil ik er sowieso eentje schrijven, maar kijken of twee misschien ook lukt. Het zal misschien even duren tot deze artikelen in de resultaten van zoekmachines komen te staan, maar er is tenminste weer momentum. Heel fijn.

Verder is gisteren eindelijk mijn schutting afgemaakt, en nu heb ik dus weer een schutting. En de poort heeft een slot, wat superfijn is. Dus dat scheelt weer wat frustraties.

Vandaag weer schrijven, mijn inzending voor de Legowedstrijd insturen en wat opruimen in huis. Genoeg te doen weer, dus maar snel aan de slag gaan vrolijk
21 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende