Miracle Morning 52

LoL oeps, vanochtend heel stuk geschreven, maar blijkbaar niet op verzenden gedrukt.


Gisteren was niet zo'n relaxte dag als ik had gehoopt. Er waren problemen met mijn e-mail en server. Ik betaal flink veel geld hiervoor, juist omdat ik regelmatig mails krijg voor potentiële opdrachten is het belangrijk dat die altijd up and running is. En mijn hosting belooft dit ook.
Alleen het gebeurt dus niet. Klantenservice was niet te bereiken (en daalt qua kwaliteit de afgelopen jaren enorm, terwijl de kosten van ze flink stijgen, betaal opeens ruim 60 euro per kwartaal meer). Dusja, drama. Om 8 uur 's ochtends lag de e-mail eruit en pas 's avonds was het opgelost.

Heb wel verder gewerkt aan mijn Lego kunstwerk. Begint ergens op te lopen. Niet geschreven voor mijn blogsite, maar wel met een kennis gepraat die net als ik blogsites heeft. Hij is er heel erg succesvol in en denkt net wat commerciëler dan dat ik denk. En hij gaf me enkele tips. Ook keek hij naar wat concurrenten waar ik me zo druk over loop te maken, maar hij zegt dat er voor mij niets is om me zorgen over te maken. Was een heel fijn gesprek. Heb wat handvaten waar ik nu mee aan de slag kan gaan. Heel erg fijn. Daar wil ik vandaag wat mee doen, na mijn werkdag.
Ik moet ook echt eens aan de slag gaan met voltooien van aantal artikelen waar ik aan begonnen ben en die me uiteindelijk demotiveerden. Ik denk dat er wel veel potentie in zit en mijn kennis denkt dat ook.

Had dat even nodig, een beetje hulp. Het voelt soms zo overwhelming waar ik mee bezig ben. Komt vooral omdat het resultaat zo lang op zich laat wachten, waardoor het moeilijk meetbaar is.

Vandaag voor opdrachtgever aan de slag. Moet een podcast uitwerken. Komt goed vrolijk Is niet heel moeilijk om te doen. Meeste collega's zijn allemaal vrij, maar ben blij dat ik wel een dagje kan werken. Heb natuurlijk momenteel maar één opdrachtgever. Ene kant is dat fijn, andere kant betekent het dat ik geen vrije dagen kan veroorloven. Dusja, knallen vandaag.
14 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende