Miracle Morning 51

Vandaag was echt een Miracle Morning.Wat langer geslapen dan normaal, toen gedoucht en toen nog heerlijk liggen lezen en net gewandeld met de hond. Zon schijnt weer en ik heb een soort van vrije dag. Vandaag geen opdracht, dat doe ik morgen. Kon vandaag op zich wel in opdracht werken, maar niemand van het bedrijf is er, dus als ik vragen heb kan ik die ook niet echt stellen. Dit was dus handiger.

In eerste instantie was het idee om naar mijn vriend te gaan en samen te wandelen, maar dit was toch wat onhandig. Vooral omdat ik dan op tijd weer weg moet (want HelloFresh wordt vandaag bezorgd) en omdat ik gisteren ook al daar was - en dus heen en weer blijf rijden dan. En mijn vriend is druk zat, dus als hij even dagje voor zichzelf heeft is dat ook wel prettig.

Vandaag wil ik wel wat dingen doen op mijn 'vrije dag'. Ik wil beetje huishouden doen, was draaien en zo. En ik wil kijken of ik nog een artikel voor mijn blogsite kan schrijven. Gisteren wel nog een stukje geschreven. En kwam weer bezoekerscijfers van andere sites tegen, waardoor ik toch weer wat overrompeld werd. Die site wist op bepaalde zoektermen hoog in Google te staan, met meer dan 5900 bezoekers per zoekterm per maand. Dan heb je dus één artikel dat bijna 6.000 bezoekers krijgt maar dat keer tien. Mijn beste artikel kreeg vorige maand 1135 bezoekers. Het motiveert me op zich wel om verder te gaan, alleen dan zie ik zó veel dingen die ik wil doen en word ik weer overrompeld. Want tja, heeft het wel 'zin om een artikel te schrijven dat 100 bezoekers per maand vangt'. Anderzijds, die zoektermen zoals in het voorbeeld zijn extreem lastig om op te scoren.

Verder wil ik verder met mijn nieuwe Lego mozaiëk. Gisteren kwamen de onderdelen binnen die ik nodig had, en heb al een beginnetje gemaakt voordat ik weg ging. Het lijkt nog nergens op, en ik moet best wat puzzelen hier en daar, maar het begin is er en ik wil graag meer maken om echt te zien of de manier hoe ik het nu doe ergens op lijkt. Superbenieuwd hoe hij gaat worden, maar is wel enorme klus.
Dusja, genoeg om te doen vandaag vrolijk Wel allemaal (op huishouden na) leuke dingen. Dat mag ook best op Hemelvaartsdag. vrolijk
13 mei 2021 - 80x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende