Miracle Morning 50

50 dagen! Halverwege! En ik weet vandaag niet goed wat ik moet schrijven, dus ik ga maar gewoon 'freewriten'. Het is prachtig weer. Net lekker buiten gelopen met de hond. De zon doet me echt veel goeds. Beter dan gister die regen.

Ik heb gisteren gebeld met de woonstichting, omdat er nog steeds helemaal niets is gedaan met mijn schutting, al twee weken staat het project schutting volledig stil, zonder enige communicatie naar mijn kant toe.
De man aan de telefoon stond me vriendelijk te woord, maar ging verder niet over deze situatie en zou daarom vragen aan de betreffende persoon contact met me op te nemen.

Dat is helaas nog niet gebeurd. Dus ik vermoed dat ik vandaag opnieuw ga bellen. Nu het zulk mooi weer is, zou ik ook graag in de tuin willen zitten. Maar dat zou betekenen dat de hond of binnen moet zitten, of ik moet hem telkens in de gaten houden. Ik heb immers nog steeds geen schutting. Heel vervelend dit.

Afijn.
Gisteren ook eindelijk weer blog afgerond. Die ga ik straks even online zetten nog en alvast begin maken met een nieuwe blog. Daarna aan het werk gaan. Besefte gisteren pas dat het morgen Hemelvaartsdag is. Geen idee hoe het dan zit met mijn werkzaamheden, want normaal werk ik woensdag en donderdag voor deze opdrachtgever, dus dat zal ik .zometeen eens overleggen.

Gisteren ook eindelijk weer begonnen in een boek. Ik was vrijdag ergens op bezoek en toen had ik het over mijn leesdip. 'Weet je wat ik dan altijd doe?' zei ze. 'Ik pak dan een boek van een schrijfster waar ik echt dol op ben. Meestal fijn feelgood boek.'

Ik heb besloten geen feelgood boek te pakken, maar een boek van Stephen King dat ik al heeeel lang geleden gelezen heb en waarvan ik al jaren roep dat ik hem weer eens wil lezen. En het lezen ging eigenlijk best lekker vrolijk Nu volhouden.
12 mei 2021 - 98x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende