Miracle Morning 5

Vandaag ga ik iets ondernemen. Wie had dat gedacht? Eens iets compleet anders, vergeleken met de laatste tijd. Ik ga namelijk met de beste vriendin van mijn vriend een aankoop voor haar ophalen die ze via Marktplaats heeft gedaan. Betekent dat we er samen heenrijden, auto volladen en terugrijden.

En het voelt als een soort uitje. Ik heb geen idee of we alles in de auto mee kunnen krijgen, dus dat moeten we maar even bekijken. Maar ja. Het voelt als een uitje. Even met haar optrekken zonder onze vriendjes erbij. Even bijkletsen in de auto, spullen inladen.

Verder had ik gisteren best een goede dag. De videomeeting (die niet half 11 maar 16.00 uur was) ging heel goed. Opdrachtgever was zeer tevreden. En ik heb 4 teksten geschreven over astrologie, zonder al te veel pijn te hebben. Ben er nog niet helemaal, maar schouder voelt al een stuk beter aan en dat vind ik een fijn teken. Niks voor mijn blogproject gedaan, maar vind het leuk om ook weer aan de slag te kunnen zijn geweest met het astrologieproject.

Ook gisteren nog een heel stuk gebouwd aan de Lego-set waar ik momenteel mee bezig ben. En verder wat op bed gehangen en even rust gepakt die ik nodig had. Even niet bezig zijn met opdrachten was heel erg fijn. Heeft me goede energie gegeven.

En nu vooral doorzetten. Vandaag autoritje maken. Morgen samen met vriendje hier proberen orde in de Lego-chaos te krijgen en dan kan ik het volgens mij best een geslaagd weekend noemen.
27 mrt 2021 - 68x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende