Miracle Morning 49

Bijna 50 dagen. Ik doe de Miracle Morning niet precies zoals ik hem in eerste instantie voor ogen had, maar iedere ochtend schrijven helpt me sowieso al. Ik heb vannacht alweer superslecht geslapen. Maar het is dus blijkbaar ook nieuwe maan nu, explains a lot.

Ik merk dat veel dingen nog steeds echt energie kosten, maar dat Lego momenteel juist voor een stuk ontspanning zorgt. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen en te bedenken wat ik zelf zal bouwen. Net via de app wat ideeën uitgewisseld met mijn vriend over ons bouwwerk, dat was leuk om te doen.

Ik hoop wel echt dat mijn schrijfzin ook meer terugkomt. Is gewoon echt even lastig nu. Ik verdien op zich genoeg met mijn opdracht, maar het is wel wat weinig en ik zou toch echt mijn inkomsten willen laten groeien. Daarom is mijn blogproject ook zo belangrijk voor me. Maar denk wel dat het goed komt. Het begint steeds meer te prikkelen. Al zag ik gisteravond wel de statistieken van een concurrent van me en frustreren. Alsof anderen veel beter weten wat ze doen en ik maar loop te kloten door amper wat te doen.

Vandaag wil ik in huis een beetje opruimen. Vanavond blijft een vriend eten, dus wil wat standaard dingetjes hebben gedaan, zoals even stofzuigen, tafel leeg en vuilnis weg doen. Verder wil ik sowieso nu dat artikel afschrijven waar ik mee bezig ben. Het schiet op, dat scheelt. Maar ik wil wel echt eens wat meer schrijven.

En ik wil kijken of ik wat kan bouwen met Lego. vrolijk
11 mei 2021 - 99x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende