Miracle Morning 48

De zon schijnt en dat is goed voor me. Ik heb net heerlijk gewandeld en ik merk meteen dat mensen buiten ook vrolijker zijn dan normaal.

Gisteren was ook een fijne dag. Heerlijk met mijn vriend doorgebracht. Verder gekomen met het bouwwerk. Begint best wel tof te worden. Dingen waar ik niet uitkwam, heeft mijn vriend me weer mee kunnen helpen. En langzaamaan begint het echt ergens op te lijken.

Dit is ons work in progress:Deken ga ik me deze week op richten. Als het onderdeel dat ik ervoor nodig heb binnen is gekomen. Hierbij dus juist wat andere bouwstijlen gebruiken en geen Minifigures.

Verder ook deze post op Instagram gezet:Vind die echt heel leuk geworden. En moet zeggen dat ik het echt heel leuk vind om dit soort mozaïekjes te maken. Dus daar gaan er zeker nog wel meer van komen vrolijk

Vandaag sowieso weer naar de fysio en dan een week rust ertussen om te kijken hoe dat gaat. Daarna wil ik thuis toch proberen wat te schrijven. Moet mijn maandblog nog schrijven over mijn blogsite. En mijn blogsite zelf moet ook echt nu eens wat meer teksten krijgen. Wilde er deze maand 30, heb er pas 1. Woeps. Verder wil ik ook weer wat Lego-onderdelen uitzoeken. Dat is echt mijn grootste frustratie tijdens het bouwen. We kunnen niks vinden. Er is zó enorm veel. En bij veel bedoel ik ook echt. Veel. En alles zit in dozen, zakjes, shopping bags. Tis echt een monsterklus en vind het moeilijk te overzien, maar moet wel echt verder gaan met sorteren. Tis gewoon te frustrerend anders.

Dusja. Dat is mijn planning voor de dag vrolijk
10 mei 2021 - 89x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende