Miracle Morning 46

Oeps. Mijn Miracle Morning was vanochtend even anders dan andere ochtenden. Ik ben gisteren heel enthousiast geworden met bepaalde bouwstijl van Lego. Namelijk met Lego Dots aan de slag. Lego Dots is vooral gericht op jonge meisjes. Je hebt armbandjes, fotolijstjes en pennenbakjes gemaakt van Lego die je kunt versieren met kleine Legosteentjes. Je maakt er dan leuke patronen mee dus.

Bijvoorbeeld:
Ik vond deze al toen ze uitkwamen erg leuk, en heb er dan ook meerdere van gekocht. Ik zag er namelijk superveel potentie in. Op Instagram zie ik echter nauwelijks mensen er wat mee doen. Omdat het wat 'meisjesachtig' is, wordt het niet serieus genomen. Of omdat mensen gewoon niet zien wat er mogelijk is.

Nou heb ik gisteren eindelijk eens mijn Lego Dots tevoorschijn gehaald en ben aan de slag gegaan. Ik heb dit gemaakt:Ik vind hem zo ontzettend leuk geworden!

En nog iets, maar die heb ik nog niet helemaal af. Verder wil ik een grotere maken, voor een wedstrijd wil ik Dots ook gaan gebruiken. Juist omdat niemand het doet en ik daardoor op kan vallen. Zeker omdat er vooral digitale ontwerpen tussenzitten en ik dat weiger. Opvallen met een hele andere stijl enzo is dan misschien juist slim om te doen. Heb er al heel tof idee voor. Nu nog gaan uitwerken, haha.

Maar, mijn inspiratie is dus weer beetje teruggekeerd. Nog niet op vlak van schrijven, maar ben wel echt heerlijk bezig geweest en dat heb ik echt gemist.
08 mei 2021 - bewerkt op 08 mei 2021 - 82x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende