Miracle Morning 43

Ik heb zin om er even uit te gaan. Gewoon even naar een winkel ofzo. Denk dat ik dat zo ook ga doen, al ben ik enorm tegen die mondkapjes en word ik er ook benauwd van. Maar het is.. naja. Telkens zo... hetzelfde. Geen variatie.

Gisteren artikel gepubliceerd en begin gemaakt met een volgende. Vandaag staat het artikel voltooien op mijn todo-list, beetje opruimen en samen met een vriend (die thuis zit met een burnout) een hapje eten. Ik wil vandaag ook de factuur maken voor mijn opdrachtgever en ik wil eigenlijk ook mijn maandblog schrijven, waarin ik schrijf over mijn blogproject.

Gisteravond lekker Legoset zitten bouwen. Nog niet klaar, maar vordert mooi.

Merk dat het regenachtig is vandaag. Dat is niet helemaal goed voor mijn gemoedstoestand. Maar ja, kan het niet veranderen. Ik probeer wat realistischer naar dingen te kijken. Ik geloof dat die Corona-toestanden voorlopig nog niet over zijn en dat onze overheid blijft kloten. Erbij opgeteld komt dat Coronapaspoort eraan en ik heb absoluut geen zin om mezelf te laten testen of vaccineren, puur om op vakantie te mogen of om een dagje naar de dierentuin te kunnen.

En dat betekent dat ik echt moet leren mezelf meer te vermaken, met de dingen thuis en in mijn directe omgeving. En das best lastig, maar tegelijkertijd: waarom zou ik mezelf kapotstressen en zo, hierom? Dat heb ik al te veel gedaan.
Alsof ik het allemaal iets meer accepteer. Maar.. niet op zo'n manier dat ik de maatregelen accepteer. Meer dat ik accepteer dat ik niet meer de dingen zal kunnen doen die ik graag wil.

Ik ga trouwens ook een nieuwe laptop bestellen. Eentje die wat groter is dan wat ik nu heb. Sowieso, mijn huidige laptop begint echt problemen te vertonen. En naja, dan maar wat geld besteden aan een nieuwe. Maak ik ook zakelijke kosten.

Nouja.
Nu dus eens naar een winkel rijden. Beetje spulletjes bekijken. Niet veel kopen, gewoon even er uit zijn.
04 mei 2021 - 74x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende