Miracle Morning 42

Gisteren een prima dagje gehad. Bezoek gehad en daarna nog wat tijd besteed samen met mijn vriend. We hebben weer wat Lego gebouwd en toen hij weg was ben ik er nog even mee doorgegaan. Superleuk bouwwerk geworden, al zeg ik het zelf. Vandaag even kijken of ik wat betere foto's kan maken. De uitslag van de bouwwedstrijd waar ik aan mee deed is er helaas nog niet.

Gisteren ook nog wat bijzonders meegemaakt. Ik ging met de hond lopen, en zag opeens een egel over het pad strompelen. Er was duidelijk iets mis met zijn achterpoot, want die sleepte hij achter zich aan en hij liep echt heel langzaam en moeilijk. Ik heb een tijdje staan kijken, met de gedachte: ik moet hier iets mee, maar wat? Had de hond bij me, die natuurlijk meteen enthousiast zou worden zodra we in de buurt van het egeltje zouden komen.
Ik besloot toch door te lopen, en zag vervolgens hoe een kraai uit de boom richting de egel ging. Dit zat écht niet goed.

Thuis aan m'n vriend gevraagd wat te doen en hij gaf me meteen een doosje en we pakten een handdoek. Hij zei: ga terug, neem die egel mee en dan bellen we de dierenambulance. Dus ik ben teruggelopen, in de hoop dat de egel er nog zou zijn. Op weg naar de egel toe, waren er twee boze ganzen (met een hond bij je blijven ze wel op afstand. Maarja, die had ik nu niet). Maar gelukkig, egel zat er nog.
Opgepakt, in doos gestopt. Naar huis gegaan en daar de dierenambulance gebeld. Die kwamen een paar uur later het diertje ophalen. Eén van hem zei dat hij de egel nog even goed zou onderzoeken, want hij stonk blijkbaar ook heel erg. Vast een flinke ontsteking ofzo.

Het voelt heel goed dat ik het diertje toch heb geholpen. Geen idee of hij het redt, maar buiten had hij het sowieso niet gered.


Verder. Vandaag. Naar de fysio, en er komt nog een vriendin voor m'n verjaardag en om bij te praten.Daarnaast wil ik nu echt proberen wat te schrijven voor mijn blogsite. Gisteren was Lego even interessanter, haha. En ik moet nog even een interview voltooien van een opdrachtgever, dat wilde donderdag namelijk niet goed.
Doel van 30 artikelen schrijven wordt al lastig als je de eerste twee dagen niet schrijft. Anderzijds, ik heb nog 29 dagen, dus er is nog geen man overboord. Ik wil het artikel waar ik mee bezig was voltooien voordat ik naar de fysio ga (moet iets voor tien uur weg) en als ik thuis kom even beetje opruimen in huis. Als die vriendin dan weg is, wil ik het interview verder uitwerken en een tweede blog schrijven, of tenminste een begin eraan maken.

Mogelijk dat ik al aan het interview verder ga als zometeen al klaar ben met de blog, of misschien begin ik alvast aan een tweede blog. Moet even kijken wat handig is. Interview uitwerken moet wel met een audio-opname en als ik halverwege moet stoppen daarmee, werkt het ook niet helemaal.

Naja. Komt goed. vrolijk
03 mei 2021 - 63x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende