Miracle Morning 41

Zo, was leuk gisteren. De high tea met een vriendin was heel geslaagd. Het was een Japanse High tea, van een speciale box verstuurd vanuit Japan. Heel tof, want de thee en cakejes uit Japan smaken héél anders dan wat we hier hebben. Was echt supergezellig.

Daarna naar m'n vriend gegaan. Die echt heerlijke kaaspannenkoeken had gemaakt. En 's avonds nog een aflevering van Lego Masters Australië gekeken. Wat een enorm talent zit er toch in de Australische variant van het programma. Eens kijken of we vandaag ergens nog die van NL terug kunnen kijken.

Had ook paar leuke cadeautjes gekregen. Van die vriendin paar plantjes voor in de tuin en mijn vriend zijn cadeau was binnen gekomen: een prachtige Legoset. Een grote, dus echt gestoord. Maar wel een gave. Haha.

Vanochtend even gewogen, wel echt wat aangekomen. Maar ja, belangrijk is ook dat je jezelf af en toe wel wat lekkers en ongezonds gunt. Anders is het afvallen nooit vol te houden op de lange termijn.

Vandaag komen er nog twee vrienden. Van 12 tot 15 ongeveer. Ze willen graag de race kijken, dus komen ze voor die tijd. En dan morgen nog een vriendin die langskomt en dan is het weer gedaan met de verjaardag.

Heb gisteren klein beetje kunnen schrijven voor een artikel, maar niet af kunnen ronden helaas. Zo haal ik mijn 30 artikelen deze maand natuurlijk niet. LoL. Maar goed, ik ga er vandaag hopelijk wel wat meer ruime voor hebben. Ik heb wel íets geschreven, maar geen artikel voltooid. Vriendin kwam opeens uur eerder dan we hadden bedacht, wat wel heel gezellig was. En 's avonds was ik echt supermoe van twee korte nachten.

Dusja. Hopelijk vandaag wat ruime voor. Dat wordt dan waarschijnlijk vanavond. En dan morgen ook ruimte om te schrijven. Komt goed vrolijk
02 mei 2021 - 87x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende