Miracle Morning 40

Zo, gisteren was het best gezellig met mijn verjaardag met mijn ouders. En straks haal ik een vriendin op, om samen een Japanse High tea te hebben. Even iets minder op het afvallen letten, maar wel even genieten. Zin in vrolijk

Ik vind het ook leuk om weer even met z'n tweetjes een dagje te hebben. Aan einde van de dag rijd ik haar naar huis, en daarna ga ik naar mijn vriend voor het avondeten en gaan we weer naar mijn huis, want morgen komen er nog twee vrienden. En dan komt er maandag nog iemand, en dat was het dan met mijn verjaardag.

Prima verjaardag. Al heb ik toch liever een verjaardag zonder Coronamaatregelen. Al scheelt het al enorm dat er nu geen avondklok was.

Heb van mijn vriend een leuke Legoset gekregen en van mijn ouders een ding waar je 'sparklin' water' mee kan maken. Ideaal voor mijn limonade. Hoef ik niet telkens Spa te kopen.

Ook is mei nu begonnen en ik wil gaan kijken of ik een nieuw record aan nieuwe artikelen voor mijn blogsite kan produceren. Wil het liefst stuk of 30 voor elkaar krijgen. Dat zou zo tof zijn. Maar dat betekent wel elke dag een tekst schrijven. En eigenlijk wil ik zelfs liever nog rond de 60 nieuwe artikelen schrijven. Maar dat zijn er zelfs 2 per dag. En vandaag weet ik al niet of dat gaat lukken. Haha. En ook met de plannen van morgen en overmorgen, geen idee hoeveel ik kan schrijven.

Ik weet dat ik hoge doelen voor mezelf stel, maar ik wil gewoon écht graag gaan knallen met deze site. En ik maak de doelen liever te hoog, dan te laag. Zo zit ik nou eenmaal in elkaar.
Heb van de week mijn eerste beloning gekregen voor een gesponsord bericht. Hoe groter de site wordt, hoe groter de kans wordt dat ik meer van zulke opdrachten krijg.

Momenteel heb ik werk in opdracht voor 2 dagen in de week. Dat is echt heel weinig, en kan er wel van leven, maar het is wel wat 'meh'. Dus ik wil juist deze tijd die ik andere dagen heb gebruiken om met mijn eigen site te knallen. Zeker nu het beter met mijn schouder gaat.

Dusja. Genoeg plannen. Nu nog uitvoeren.
01 mei 2021 - 57x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende