Miracle Morning 4

Kon vannacht niet goed slapen. Denk dat dit te maken heeft met de komende volle maan. Heb daar al jaren last van. Gelukkig hoefde ik niet perse heel vroeg op, omdat ik alleen een videomeeting heb om half 11 en verder geen werkverplichtingen.

Heb gisteravond heerlijk aan een legoset zitten bouwen. Even het huishouden gelaten voor wat het was. Na dagje hard werken leek me dat beter. Bij bouwen van lego heb ik vrijwel geen last van mijn schouder, dus dat is fijn.

Gisteren kwam ik tot de conclusie dat als ik denk dat ik een slechte dag heb, het altijd erger kan. Ik heb met enorm veel plezier de politieke ontwikkelingen gevolgd. Waarom Netflix-series kijken als de drama ook daar afspeelt?

Je zou maar Ollongren zijn. Lekker aan het werk gaan, dan te horen krijgen dat je Corona hebt en naar huis moet. Je krijgt vervolgens half Nederland op je dak want hoe kon je aan het werk gaan terwijl je op een testuitslag wachtte? Dat moet allemaal best vervelend zijn. En dan blijkt ook nog dat een belangrijk document zichtbaar is op een foto is. Niet heel handig dat er op dat document te lezen is 'Omtzigt positie elders', want zo valt heel Nederland opnieuw op je.
De reacties zijn zo extreem, dat je je positie als verkenner maar naast je neer moet leggen. Nog meer reacties volgen.

Tja. Dan heb je toch wel écht een slechte dag. Zet mijn slechte dagen wel weer in perspectief.

Ik vind het wel verbazingwekkend dat niemand iets weet van die notitie. Met als klap op de vuurpijl onze vriend Rutte, die dit antwoord geeft op de vraag of Ollongren nog wel uitleg gaat geven over de notitie: 'Ze is nu gestopt als verkenner. De opdracht ligt nu bij de nieuwe verkenners, niemand gaat hier uitleg over geven.'

Tja. Ik legde al eerder uit dat ik, vanwege de Toeslagenaffaire, geen trek heb in een stem op één van de coalitiepartijen. Ze hebben voor mij toen al bewezen dat ze over lijken gaan. Dat liegen en bedriegen géén enkel probleem voor ze is. En dat bleek natuurlijk voor de Toeslagenaffaire ook al meermaals.

En nu proberen ze zelfs een volksvertegenwoordiger die ziek thuis zit weg te werken. Eerst met een fluistercampagne, nu met een 'positie elders'. Rutte zegt dat hij van niets weet, maar het matcht niet. Waarom zou hij niet willen dat de waarheid naar boven komt, als hij zelf niet verantwoordelijk is?

Arme Omtzigt. Ik heb wel echt met die man te doen. Ben heel blij dat ik hem gisteren al een kaart heb gestuurd, nog voor dit heel debacle naar boven kwam.

Ik verbaas me er om. En ik hoop dat Omtzigt binnenkort de beerput opengooit van alle schandalen waar hij vanaf weet, maar niets over mag zeggen. Hopelijk doet hij dat vanuit een plek waar hij veilig is, want dit kan nog wel eens een staartje krijgen.


Ik wil vandaag of morgen ook een stukje schrijven over astrologie. Ik vertel mijn vriend en wat vrienden soms wat dingen die er de komende tijd aankomen, en so far zit ik telkens echt heel erg in de goede richting. Ik wil het meer gaan vastleggen, omdat me dit ook voor later interessant lijkt. Misschien ga ik die stukjes niet hier plaatsen, maar op de astrologiesite die ik aan het bouwen ben. Even over nadenken hoe ik dat ga doen, ben namelijk ook nog steeds bezig met al die geboortehoroscoop elementen uitwerken. Waar ik eigenlijk de laatste weken niets mee gedaan heb (mede ook vanwege schouder), maar die ik wel echt leuk vind om uit te werken. Heb er inmiddels best veel te doen voor mensen, en ben nog steeds met de eerste testcase bezig. Haha.

Tempo maken dus, lol.
26 mrt 2021 - 89x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende