Miracle Morning 4

Iets later in de ochtend, al ben ik wel weer een tijdje wakker. Ik heb gisteravond een hele tijd met een vriendin gebeld, iemand waarmee de vriendschap enorm is gegroeid tijdens deze hele Coronatijd. Ze is een tijd geleden door de beste vriendin van mijn vriend meegenomen bij de spellenavonden en ik had toen al wel vrij snel zoiets van; 'dit zou wel eens een vriendschap kunnen worden'.
Maar ik had natuurlijk nooit gedacht dat we in een korte tijd zo close zouden worden. We bellen veel 's avonds, en we kunnen ons ei kwijt bij elkaar.
Zij werd meegenomen naar die spellengroep, omdat ze een hoop van haar vrienden achter zich heeft gelaten. Vergelijkbaar met mij: nooit eens iets horen van ze. Altijd zelf initiatief nemen.

We herkennen elkaar hierin. Want mijn vrienden doen het nog steeds en ik heb er ook al afscheid genomen van een aantal. Het is goed dat we van elkaar weten dat we elkaar ieder moment kunnen bellen.


In deze coronatijden ontdek je wel wie echte vrienden zijn, denk ik. Het is wel apart, hoe het allemaal loopt. En ik merk dat ik makkelijk meegesleept word door alle negativiteit, maar dit is ook een goede om te realiseren: ik bouw nu ook een prachtige vriendschap op.
02 apr 2020 - 477x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende