Miracle Morning 39

Debat duurde vannacht weer tot een uur of drie. En het is zo absurd dat er nog steeds niet écht iets wordt gedaan. Precies zoals verwacht. Motie van wantrouwen afgekeurd na urenlang praten en we zijn nog steeds weer waar we waren.

Opnieuw een middelvinger naar de slachtoffers. Maar ja, what's to expected? Nederland heeft duidelijk gekozen voor deze pipo's. Viel tegen dus. En nu best brak, maar niet zo erg als de laatste keer. Al moest ik toen extra vroeg weer op omdat ik nog naar de kapper moest.

Maar ja. Vandaag wordt de conclusie gepresenteerd na de formatiegesprekken. Mij viel gisteren op tijdens het stemmen dat Ja21, PvDa en GroenLinks tegen de motie van wantrouwen hebben gestemd. Van PvDa begrijp ik het: ook Ploumen zat in de ministerraad toen dit allemaal gebeurde. Ja21 en GroenLinks kan ik alleen maar verklaren als: willen graag in de formatie, en zijn dus eigenlijk aan het kontenkussen.

Dus opnieuw wordt er niet gestemd voor het volk, maar voor eigen gewin. Zo vermoeiend.


Maar goed.
Vandaag ben ik jarig. Ik wil straks nog even naar de winkel om wat dingetjes te kopen om op tafel te kunnen zetten. En ik heb mijn papegaai laatste week 'Hiep hiep hoera' geleerd, en ze is lekker enthousiast bezig nu. Het klinkt niet helemaal precies zoals het hoort, maar het is wel herkenbaar.
Het is mijn tweede Coronaverjaardag. Bleh. Toch best gek zo alleen in huis. Gelukkig komt vanmiddag mijn vriend. En voor die tijd dus nog wat doen in huis, boodschappen en hopelijk ook nog even schrijven voor mijn site.

Gisteren tijdens debat nog artikel voltooid en gepubliceerd. Hopelijk kan ik er vandaag ook nog minstens één schrijven vrolijk Zou leuk zijn. vrolijk

Had gehoopt dat ze vandaag verder zouden gaan met de schutting. Maar die lui zijn echt ambtenaren. Hebben in 2 dagen tijd 5 panelen geplaatst en dus heb ik nu een halve schutting en de achterkant is ook nog niks mee gedaan. Ongelooflijk. Totaal niet van het doorpakken. Ik snap nu waarom de verbouwing van mijn woning ruim maand langer duurde dan de bedoeling was.
30 apr 2021 - 119x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende