Miracle Morning 38

Zo. Morgen ben ik jarig. Vandaag moet ik nog even werken en wil ik tegelijkertijd heel graag het debat zien over de gelekte notules. Die combinatie wordt wat lastig, even kijken hoe ik dat ga doen. Het artikel voor mijn eigen site waar ik gisteren mee bezig was is nog niet af, maar heb inmiddels al wel ruim 800 woorden. Het is een wat complexer onderwerp, dus kost me iets meer tijd. En er moeten ook nog foto's bij. Hopelijk kan ik hem vandaag voltooien, maar met dat debat... not sure. Ben wel supergemotiveerd om echt aan de slag te gaan met die blogsite. Dus daar ligt het niet aan.

Paar voorspellingen van het debat:

- Ze gaan geen steek verder komen, omdat VVD, D66, CDA en CU tégen diverse moties stemmen om iets te doen tegen bepaalde ministers. Zo gaat het iedere keer. En zo zal het ook nu gaan.
- Mark Rutte lacht het weg/kan zich het niet herinneren
- Er zal een heftig debat zijn wanneer Rob Jetten spreekt. Sigrid Kaag is namelijk vandaag niet aanwezig en ik denk dat er een aantal partijen zijn die daar wel iets van vinden.

Tja. Het helpt ook niet dat Rutte nu wat gunstigere astrologie heeft als het gaat om deals sluiten en debateren. Al heeft hij ook nog steeds die nadelige transities met Pluto staan (waar er nog eens 2 bij gekomen zijn). Tja, time will tell. Ik denk alleen niet dat hij vandaag van zijn troon wordt gehaald. Die hoop heb ik al te vaak gehad.

Nou ja. We gaan het meemaken. Nu maar aan het werk en dan hopelijk 11 uur toch debat aan kunnen zetten op de achtergrond vrolijk
29 apr 2021 - 67x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende