Miracle Morning 37

"He gisteren schreef je niet en nu sla je een dag over?'

Klopt. Omdat ik wel een echte Miracle Morning, en eigenlijk zelfs middag heb gehad. Behalve het schrijven heb ik echt véél gedaan wat goed is voor mij. In de ochtend heerlijk met Charlie gelopen en Spaans geleerd en ontbeten met mijn vriend. En daarna hebben we samen flink opgeruimd. Echt mega productief geweest. En daarna nog nagedacht over mijn site. En het duurde even, maar begin te begrijpen wat hij bedoelt.

Gisteravond is een goede vriend blijven eten, daarna mijn vriend weer naar huis gebracht en in de avond nog zo'n 360 woorden geschreven voor een artikel voor mijn blogsite. Artikel is nog niet af, wil er zo mee verder gaan - tot ik moet werken. En dan hoop ik hem wel af te hebben. Het liefst publiceer ik deze maand elke dag nog een artikel. Dan heb ik deze maand tenminste nog zes artikelen geproduceerd. En niet de drie waar ik nu op zit.

Gisteren wel gekeken naar wat realistisch is qua aantallen. We kwamen op zo'n 4 artikelen per week. Toch merk dat ik voor mezelf telkens de lat hoger leg. Hoe gaaf zou het zijn als ik de komende 2/3 maanden zo'n 60 artikelen weet te produceren? Twee per dag? Ik zou het kunnen, al zijn er wel dagen waarop ik minder kan schrijven.
Ergens wil ik het eens proberen. Al is dat niet wat mijn vriend en ik gisteren bespraken. Haha. Maar ik wil gewoon eens serieus gaan knallen.

Eergisteren trouwens weer fysio gehad. Dat gaat echt steeds beter. Heel fijn is dat. Ik denk dat dat ook meespeelt in mijn motivatie nu.

Nou goed. Ik ga aan de slag met mijn artikel voor mijn blogsite en hopen dat ik het deze ochtend nog af krijg vrolijk
28 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende