Miracle Morning 35

Goedemorgen. Daar was ik weer. Mijn website begint fijne cijfers te laten zien. Ik gok dat ik deze maand op 1000 bezoekers meer uitkom dan vorige maand. Een fijne groei. Maar nu wordt het wel tijd om écht een groei te gaan laten zien. Zowel qua nieuwe artikelen als qua bezoekers. Vind ik.

Gisteren wel weer een artikel geschreven, dus dat is positief. Betekent dat ik deze maand op 2 nieuwe zit. LoL. Eens kijken of daar wel nog wat meer bij kan komen. Ik wil dit gewoon echt heel graag voor elkaar gaan krijgen.

Er is een concurrent, die een aantal van mijn onderwerpen heeft gejat, maar inmiddels wel veel meer bezoekers vangt. Volgens een tool zit die op ruim 38.000 bezoekers per maand... In werkelijkheid zal dat nog hoger liggen, want die tool klopt nooit goed.
Maarja.. die site heeft ook rond de 200 artikelen, terwijl ik er nog geen 100 heb. Dus daar moet ik wat mee gaan doen. Ik heb me de laatste maanden te veel lopen storen aan die site.. moet ik eens mee ophouden. Volgens diezelfde tool heb ik ruim 12.000 unieke bezoekers.

Deze site frustreert me dus vooral, omdat ideeën duidelijk zijn gejat. En het valt me echt meermaals op dat er dingen verschijnen waarvan ik denk: hallo, dit heb je bij mij vandaan gehaald. Waarschijnlijk doet hij dit niet eens alleen van mijn site. Daarnaast soort deze site supergemakkelijk met bepaalde onderwerpen, waarvan ik denk: tjezus, dit kan veel beter. En ik heb dit ook al met 1 of 2 artikelen gedaan. Maar ja, ik wil eigenlijk die site los gaan laten en me lekker focussen op mijn eigen project. Want me tegen laten houden door zo'n sukkel en mijn eigen onzekerheid helpt ook niet.

Straks moet ik weer naar fysio. En het gaat echt steeds beter. Heel fijn is dat. Vanmiddag met een vriend naar de kringloopwinkel waar mijn vriend werkt en daarna bij mijn vriend eten. Daarna rijden we met z'n drietjes terug hierheen en blijft mijn vriend Koningsdag bij mij. Veel zin in om hem weer te zien vrolijk
26 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende