Miracle Morning 34

Vannacht heel slecht en onrustig geslapen. Meestal ga ik slapen met een slaap meditatie aan en ik dacht: laat ik eens wat nieuws proberen. Maar deze zorgde dus voor een onrustige nacht waarin ik veel wakker werd. Ik voel me wel uitgerust, dus dat scheelt. Heb vanochtend boek uitgelezen waar ik in bezig was. Lezen wil nog steeds niet helemaal en het helpt niet echt dat ik vooral boeken lees die ik meh vind.

Maar goed. Heb gisteren wel stukje geschreven voor een nieuw artikel op de blogsite. Die wil ik zometeen even afmaken. Daarna wil ik vooral veel in huis doen. Gisteren nauwelijks wat gedaan, omdat ik een soort overwhelming gevoel kreeg. Ik wil beginnen met de afwas doen, dan de papegaaienkooi schoonmaken. Verder was draaien en ophangen.

Ik heb ook gehoord dat Lego Masters Australië seizoen 3 is begonnen. Ik wil die eigenlijk ook gaan kijken. Mijn vriend en ik zijn nu met seizoen 2 bezig. Vind Australië tot nu toe beste Lego Masters en de opdrachten in Nederland zijn veelal hetzelfde of gebaseerd op Australië. Ik vind het qua inspiratie best leuk. En sowieso maken ze echt waanzinnige dingen. Zéker in Australië.

Ben ook benieuwd wanneer de uitslag bekend wordt gemaakt van de wedstrijd waar ik aan mee heb gedaan. Al verwacht ik geen prijswinnaar te worden. Er is grote concurrentie, vooral van mensen met digitale ontwerpen. Maar, het bouwen was al leuk. Nadat de wedstrijd bekend is worden, zal ik de foto op Instagram gaan delen vrolijk

Misschien dat ik vandaag ook nog een Lego-set in elkaar ga zetten ofzo. Wil toch lekker bezig blijven. Ervaring opdoen, want ook van die sets leer je megaveel. En ik heb sowieso nog zóó veel in elkaar te zetten. Ik heb wel het gevoel dat ik serieus een kans maak om een keer in dat programma te komen, vooral wanneer ik een en ander te laten zien heb.

Eerst afwas en papegaaienkooi though. vrolijk Dan kan ik mezelf belonen met Lego. Lijkt me een goed plan.
25 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende