Miracle Morning 33

Ik was zo enorm moe, dat ik vanochtend even rustig aan heb gedaan met wakker worden en daarnet heerlijk met Charlie heb gelopen. Het is mooi weer, dat is fijn.

Ik heb nog geen nieuwe schutting. Wel is de boom en de klimop volledig weggehaald gisteren. En dat is vreemd, het is kaal opeens in mijn tuin. De boom vind ik geen probleem, dit was al een onding. Maar de klimop baal ik behoorlijk van. Dat was een enorme bron voor vogels en bijen. Maarja, de woonstichting bepaalt. Kan niet zo veel doen.

Gisteren bij mijn opa en oma langs geweest. Was wel leuk om ze weer eens te zien. En ze vonden het volgens mij ook heel leuk om mij te zien. Gisteren ook een berekening gemaakt voor mijn blog. Ik moet echt nog zeker 900 artikelen schrijven wil ik op een maandelijkse inkomsten komen die ik acceptabel vind. Als ik uitga van de inkomsten en artikelen die ik nu heb. Mogelijk minder, omdat met het aantal nieuwe artikelen ook de autoriteit van de site groeit.

Maar poeh. Ik zit in een soort.. weet niet. Schrijfdip. Ik heb het gevoel dat de onderwerpen die ik bedenk ofwel te veel concurrentie hebben, ofwel te weinig worden gezocht om interessante bezoekers te trekken. En ik voel me daardoor geblokkeerd. Waar ik eerder vooral focuste op onderwerpen die nauwelijks bezoek trokken, begin ik er nu bij te denken: oei.
Ik denk dat het tijd wordt voor een duidelijke planning. Ideeën zijn er genoeg, maar ik weet daardoor niet wat een goede aanpak is. M'n onzekerheid komt misschien ook omdat ik cijfers heb gezien van concurrenten en dan denk ik: oei ik ben zo slecht bezig. Ik moet wat meer op mezelf gaan vertrouwen en echt wat meer meters maken. Want nu publiceer ik nauwelijks iets, uit een soort angst.

Imposter Syndrome, waarschijnlijk. Ik wil niet dat dit project faalt, en daardoor verstijf ik ofzo. Ik wil écht weer knallen met deze site. Verder wil ik dit weekend focussen op woonkamer op orde maken, aangezien ik vrijdag jarig ben en dan in het weekend meerdere mensen op bezoek krijg. Hopelijk gaat me dat allemaal beetje lukken. Merk namelijk dat ik erg uitgeput ben, zonder echt te weten waar dat door komt.

Naja..

Knallen maar, ofzo.
24 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende