Miracle Morning 31

Zo, wat een teringbende is het weer (of eigenlijk nog steeds) in Den Haag. En het verrast me niets meer. Ik ben vooral benieuwd hoe dit opgelost gaat worden, want het zijn steeds dezelfde 4 partijen die ervoor zorgen dat moties van wantrouwen of aanvragen van parlementaire enquetes niet doorgaan. Lang leve Nederland, die voor dezelfde shit blijft stemmen, omdat de toeslagenaffaire hen persoonlijk niet heeft geraakt.

Ah well. Vanmiddag is er weer debat over de coronacrisis, dat zal ook wel weer same shit zoals altijd worden. Ik ben vandaag vooral weer aan het werk voor mijn opdrachtgever. Ik moet nog wat belangrijke dingen afronden vandaag. Komt goed.

Verder gisteren een nieuw Lego-bouwwerkje gemaakt, voor een wedstrijd. Nu verwacht ik niet te winnen. En dat komt voornamelijk door het feit dat digitale ontwerpen ook zijn toegestaan en die lui komen met monsterbouwwerken die je echt niet zomaar even met echte blokjes in elkaar zet. Als je die aantallen blokjes al hebt. Maar, ook al win ik niet, ik denk dat het leuk was om binnen een thema te bouwen en mezelf zo uit te dagen.

Als het goed is krijg ik vandaag de nieuwe schutting. Ze hebben hem gisteren al weggehaald, dus het is heel kaal nu en voel me best bekeken daardoor, hahaha. Maar zou fijn zijn als ik weer een schutting heb die netjes staat en die niet volledig omgedonderd is.

En ik wil graag een soort planning gaan maken voor mijn blogsite. Door de talloze ideeën die ik heb, begin ik beetje overzicht kwijt te raken en weet ik niet goed waar ik mee moet beginnen. Iets van een planning hierin zal wel fijn zijn.
22 apr 2021 - 109x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende