Miracle Morning 29

Ik verbaas me erover hoe goed het gaat om geen frisdrank te drinken. Normaal is dat echt een zwakte van me. Nu gaat het oké. Ik denk dat dit toch ook echt door dat andere drinken komt dat ik nu heb. Zelfs zondag, toen mijn vriend en ik ging wandelen en na afloop een frietje gingen eten, heb ik geen frisdrank genomen. Terwijl mijn vriend vroeg of ik dat wilde. Whoop!

Wat ook goed gaat, is de pijn in mijn schouder/rug. Gisteren weer bij de fysio geweest en ik merk echt verschil. Ben er nog niet, maar het gaat zoveel beter dan voorheen. Heel fijn. Heeft lang geduurd dit, maar het is echt fijn om verschil te merken.

Vanavond is de boekpresentatie van de bundel waar ik in sta. Online natuurlijk. Ik heb er op zich wel zin in. Andere kant, meh. Ik ben dat videobellen zo zat inmiddels. Maar goed. Ga er wat leuks van maken vrolijk


Vandaag wil ik me richten op mijn blog en op de jaarboekhouding. Ik wil kijken of ik tenminste 2/3 blogs kan schrijven voor mijn site. Heb nu geen opdracht lopen, dus mooi moment om echt even te knallen. Het staat te lang stil al en dat kan nadelig werken voor de bezoekersaantallen. Daarnaast moet ik mijn gesponsorde post echt gaan schrijven.

Verder wil ik vanmiddag even lekker wandelen met Charlie. Het is prachtig weer, dus even van genieten. Daarbij gaat het afvallen nu juist goed. En ik denk dat wandelen na tijdje schrijven juist wel goed zal zijn.
20 apr 2021 - 84x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende