Miracle Morning 28

Gisteren was een hele fijne dag! Dit heb ik zó lang al nodig gehad. Mijn vriend en ik namen de hond mee, gingen lekker wandelen in de omgeving en daarna naar huis. Daar bedachten we: o ja, er moest nog een video worden gemaakt om mijn nieuwste boek aan te kondigen (is voor een boekpresentatie). We besloten nog een keer op pad te gaan, want mijn vriend wist wel een mooie plek. Deze keer zonder hond, want die is al tien jaar oud en was al zichtbaar moe van de eerste wandeling.

De autorit erheen was al geweldig, omdat ik wat bekende parken van vroeger zag. Dierentuin, attractiepark. En toen waar we zelf heen gingen. Leuke video gemaakt, daarna nog heerlijk gewandeld, met veel hoogteverschil overal. En echt mooie dingen gezien. Nog niet eens alles bekeken, dus we gaan zeker nog een keer terug.

In totaal ruim 12.000 stappen gezet gisteren. Was echt kapot toen ik eenmaal thuis was en heb vannacht ook echt als een blok geslapen. Het was fijn, omdat we dit samen deden en echt even tijd voor elkaar hebben genomen. Zeker zo na wat irritaties prettig. Daarnaast was het ook fijn om in de zon te zijn en lekker actief te zijn. Echt genoten.

Vanochtend nog een keer gewogen, en tot mijn eigen grote verrassing was ik 1,5 kilo lichter dan afgelopen zaterdag. Wait whut? Das echt raar, en veel. Maar wel fijn. Totaal zit ik dus nu op 1,9 kilo lichter. Whoop! Lichaam kan soms vreemd reageren, blijkt wel weer.

Straks naar de fysio, Dat zal wel weer energie kosten. Verder vandaag een video-meeting met mn opdrachtgever. Kon alleen nu, omdat de persoon die ik moet hebben op vakantie gaat. Verder wil ik even kijken of ik toch nog wat kan doen vandaag, ondanks de fysio. Iets van schrijven voor mijn website, of jaarboekhouding. Of, naja. Zoiets.
We gaan even kijken hoe en wat allemaal lukt vandaag.
19 apr 2021 - 87x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende