Miracle Morning 27

Gisteren was een leuke dag. Lekker met een vriendin door het park gelopen en bijgekletst. En omdat we allebei wat worstelen met creatief zijn, kwam zij met het idee om samen creatief te zijn. Daardoor heb ik 400 woorden voor mijn boek kunnen schrijven. Het is lang geleden dat ik dat heb gedaan en ik ben ook best tevreden over wat ik heb geschreven. Heel fijn. Nu vol zien te houden om toch regelmatig te schrijven en vooral hopen dat mijn schouder niet te vervelend doet.

Daarna door naar mijn vriend. Dat was even iets minder, omdat we toch af en toe wat strubbelingen hebben. Wel over gepraat weer, dus hopelijk is het nu weer oké allemaal. Ik kan nooit zo goed tegen drama, trek dat meestal niet zo goed. Maar we hebben in de avond lekker samen serie gekeken. Vandaag ben ik ook nog bij hem en dan na het eten weer naar huis rijden.

Vannacht veel rare dromen gehad, al weet ik de strekking niet meer zo goed. Ik weet wel dat ik een paar keer wakker werd omdat ik zelf hardop aan het lachen was. Vaag.

Vandaag wil ik sowieso even een stukje filmen voor nieuw boek van me dat net verschenen is. En verder even kijken. Tijd doorbrengen met mijn vriend in ieder geval. Zie hem al zo weinig en als we dan ook nog irritaties hebben op de momenten dat we elkaar zien, schiet niet op. Vandaag dus even leuke dag van maken.
18 apr 2021 - 81x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende