Miracle Morning 26

Zo, een nieuwe dag. Vandaag wordt net als gisteren een drukke dag. Ik ga rond 13.30 uur naar een vriendin. Ze heeft mijn nieuwe boek voor haar verjaardag gekregen, dus even brengen. En ze zit een beetje in de put, dus ga er een leuke dag van maken met haar. Daarna door naar mijn vriend (die hier gisteren was, en gisteravond weer naar huis ging) en dan weer samen naar mijn huis (weet eigenlijk niet of we dat vandaag of morgen doen, nog even overleggen).

Voor die tijd wil ik nog 1,5 uur werken voor mijn opdrachtgever en écht eindelijk iets voor mijn blogsite doen. Ik wil dat er weer wat updates komen en door mijn rug heb ik dit deel van mijn Miracle Morning telkens weggelaten. Maar wordt echt tijd om eens wat meer te gaan knallen.

Gisteren geholpen met verhuizen van een goede vriend. Ik heb vooral bij de bus gestaan, zodat die niet telkens op slot hoefde. Niet echt een jofele wijk daar, dus better safe then sorry. En tussendoor nog naar de tandarts geweest. Daarna nog geholpen met wat afwas.

Ook wil ik de oplader vinden van mijn Fitbit. Die heb ik al eeuwigheid niet meer gebruikt en de afvalchallenge heeft nu ook iets met aantal stappen per dag. Dusja, moet ik die wel gaan meten...

Geen idee waar ik die oplader heb gelaten...
17 apr 2021 - 72x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende