Miracle Morning 2

Op tijd gaan slapen valt nog niet helemaal mee. Niet gek, want zit nog totaal niet in het ritme. Daardoor heb ik gisteravond op bed nog een boek uitgelezen en duurde het daarna nog een tijd tot ik in slaap viel. Ah well.

Het is fijn om 's ochtends buiten rond te lopen. Ik heb het gemist. Wat ik wel nog jammer vind, is dat de wereld al aan het ontwaken is als ik dat doe. Mijn eerste Miracle Morning, midden in de zomer, was zo fijn omdat ik rond kwart voor 5 buiten liep en iedereen nog sliep. Het was echt míjn moment. En als ik dan rond een uurtje of 9 concludeerde wat ik allemaal had gedaan, terwijl mensen net pas waren begonnen met hun werkdag, voelde dat ook geweldig.

Nu moet ik 'mijn' moment delen met scooters en fietsers, op weg naar hun werk. Toch net wat anders. Voorlopig houd ik dit tijdstip nog wel aan, maar het zal me niks verbazen als ik uiteindelijk vroeger wordt, waarschijnlijk als de zon ook vroeger opkomt. We gaan het zien.

Ik heb gisteren nog een groot stuk van een nieuw artikel geschreven. Niet af, maar wel een stuk verder gekomen en dat is natuurlijk heel fijn. Toch ruim 500 woorden geproduceerd, inclusief research, in een half uur tijd.
Verder gisteren ook veel ander schrijfwerk gedaan en ik merk dat ik wel moet oppassen voor pols- en rugklachten. Eerder had ik al enorme last van mijn polsen en ook nu lijkt dat weer een beetje het geval te zijn. Ik wil eens serieus gaan kijken voor een beter thuiswerkkantoor, met fatsoenlijke werkplek. Ik werk toch echt grotendeels van de tijd vanaf mijn laptop. Daarnaast is het denk ik slim om eens wat meer met rugoefeningen en schouderoefeningen te doen. Eerder had ik nooit deze klachten, maar ben wel jarenlang in ieder geval 1 keer in de week naar mijn personal trainer gegaan, waarbij de focus vaak op rug en schouders lag. Maar momenteel heb ik geen personal trainer en zijn de sportscholen dicht. Dus eens gaan kijken hoe ik zelf ook iets kan doen.

Vanmiddag eens gaan bellen met computerzaak waar ik altijd zaken mee doe. En eens kijken of ik een elektrisch zit-sta bureau kan regelen. Ik heb een bureau boven, maar ik merk dat ik daar niet fijn zit, omdat het net te hoog is voor me. Tijd om eens beter voor mezelf te zorgen, dus.

Komende week ga ik het qua schrijfwerk nog wel even druk hebben, omdat ik een grote klus moet afronden. Volgende week vrijdag moet ik nog 7 teksten hebben voltooid. Is zeker haalbaar, maar moet er wel even tijd voor reserveren.

Anyhow. Benieuwd of ik zometeen mijn artikel voor mijn blogsite af krijg. En daarna lekker ontbijten en dáárna begint mijn echte werkdag.

Dat was dus Miracle Morning dag nummer 2 vrolijk
18 feb 2021 - 177x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende