Miracle Morning 2

Zo. Het vroege opstaan viel niet mee. Ik heb vannacht namelijk echt superslecht geslapen. Het duurde extreem lang tot ik sliep en ik heb ook een aantal vage dromen gehad. Zo droomde ik bijvoorbeeld dat ik op de wc zat en dat ik mijn billen maar niet schoongeveegd kreeg dus ik had superveel toiletpapier nodig. En ik moest iets opruimen in de wc, dozen ofzo, omdat er visite was en zij dat allemaal niet mocht zien. Maar op dat moment kwam er een soort zombie ofzoiets die me probeerde aan te vallen en ik deed de deur snel dicht, maar z'n vingers zaten ertussen. En naja. twas superweird.

Als ik de betekenis google van een aantal elementen uit die droom, dan zie ik dit:

If you dreamed of going to the toilet and using it, that dream is a sign regarding something about your personality. It is often a sign of your need to change something about yourself. Maybe you want to change some of your old habits or beliefs or the way you see the world around you.

A dream that features toilet paper is telling you that you need to stop obsessing over something. Forget about it and move on so you can make a fresh start.

To encounter a dream but a zombie attack is often connected to our own inner stress. Dreams of this nature often occur when we are feeling vulnerable and feel other people are taking advantage of us.


Geen idee eigenlijk wat ik ermee kan, maar het is wel interessant, omdat die elementen wel een soort van verband hebben met elkaar.


Nou ja.. gisteren heb ik voor het eerst een vervolgverhaal op Facebook geplaatst. De komende tijd ga ik dat elke dag doen. Dat betekent veel schrijven en dat is juist goed voor me, zo doe ik tenminste iets in deze gekke tijd.
Het was spannend om te doen, maar de eerste reacties waren positief. Ik hoop vandaag een flink stuk verder te schrijven. Verder gisteren weer eens gekeken naar de bezoekers op de site van mijn blogproject. Dat heb ik even een tijdje links laten liggen door het Coronavirus. En het aantal bezoekers stijgt. Dat is bijzonder om te zien, want had ik zeker nu niet verwacht. Belangrijk om ook daar de komende tijd wat meer voor te gaan doen weer.

Als laatste heb ik gisteren een mail gehad van een mogelijke nieuwe klant. Ik heb een voorstel qua tarief die kant op gedaan en nu moeten we afwachten wat ze doen. Ik hoop zó dat het een ja wordt, geeft me tenminste iets meer zekerheid. Spannend!
31 mrt 2020 - 498x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende