Miracle Morning 18

Vanochtend wat langer liggen lezen. Begonnen aan een nieuw boek, namelijk het boek van Pieter Omtzigt. Interessant om te lezen, zeker zo in de verkiezingsstrijd.

Gisteren heb ik nauwelijks iets gedaan. Mijn plannen om wat op te ruimen in huis is niet echt gelukt, maar ik had vooral behoefte aan even niets. Ik heb vooral veel gebeld, en daarna de massage gehad voor mijn rugklachten. Heeft het geholpen? Geen idee. Ik denk het wel maar mijn spieren zijn nog wel wat gevoelig.

Vandaag wil ik daadwerkelijk wat aan het huishouden doen. Nu wat in beweging komen lijkt me beter, anders worden mijn spieren weer stijf. Beginnen met de afwas, dan alvast stoofvlees aanzetten voor vanavond, zodat het de hele dag kan pruttelen. En dan wat andere dingetjes opruimen en even stofzuigen. Mijn papegaai heeft er een enorme bende van gemaakt: er liggen echt weet ik hoeveel stukken hout om haar kooi heen. Haha.
Verder wil ik wel wat gaan schrijven, maar de focus op schrijven zal vooral morgen zijn. Dan heb ik mijn lichaam even rust gegeven in de vorm van schrijfhouding en is mijn huis ook wat opgeruimder, waardoor ik meer rust in mijn hoofd heb en dat zal natuurlijk minder stressvol zijn.

Vanavond wil ik de dag afsluiten met de finale van Wie is de Mol. Dat wordt dus ook wel fijn. Genoeg te doen dus!
06 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende