Miracle Morning 17

Ik zit duidelijk in een hectische tijd. Die deadline van mijn verhaal helpt niet echt mee, aangezien die precies direct na een zeer heftige, drukke periode kwam. Ik merk dat ik wat op ben, en dat mijn schouders en armen zo'n pijn doen heeft hier vast mee te maken.

Gelukkig kan ik me vanmiddag laten masseren.

Dat het zo hectisch is, merk ik ook in m'n hoofd. Ik vergeet dingen. Dingen die ik normaal niet zou vergeten, zoals het maken van een factuur of het reageren op een mailtje. Mijn huis is ook verre van opgeruimd.

Vandaag wil ik proberen iets meer af te wisselen in wat ik doe. Ik blijf nu telkens wanhopige pogingen doen om te schrijven, maar da tukt dan helemaal niet en vervolgens raak ik gefrustreerd en doe ik helemaal niets. Ik wil vandaag iets meer gaan opruimen. Kijken of ik iets meer rust kan creëren in deze chaos hier.

Verder heb ik vandaag een telefonisch interview staan en ga ik me dus laten masseren. Direct na de massage ga ik naar een vriendin, die van de week jarig was en dan zorgen dat ik voor de avondklok weer thuis ben. Het hele weekend gaat wel echt in het thema staan van deadline halen. En ik moet het ook makkelijk kunnen halen. Het zijn eigenlijk maar een aantal scenes die anders moeten, maar die wel verworven zitten in het hele verhaal. Maar an sich: het verhaal is maar 15.000 woorden. Het zou geen eeuwigheid moeten duren. Ik moet er vooral wat rust voor in m'n hoofd voor zien te vinden. Wat duidelijk niet lukt met pijn en met rommel om me heen. Daarom dus: kijken of ik beide dingen vandaag enigszins kan aanpakken. Alle beetjes zullen al helpen.
05 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende