Miracle Morning 16

Zo, ik had vanochtend wel weer wat moeite met opstaan. Ik ben gisteren toch te laat naar bed gegaan. Vannacht wel heel veel gedroomd, over bitcoins en huizen kopen. En ik droomde ook nog iets over een roze taart, en over mijn moeder en mijn tante. Ik weet vooral flarden nog.

Verder zag ik net een nieuwsberichtje dat direct aansluit op mijn werk, dus ik wil daar op LinkedIn wat mee doen. Misschien een blog schrijven voor mijn site, of gewoon een post. Zo na deze 10 minuten schrijven daar maar tijd aan besteden. Mijn halfuur per dag gaat immers om eigen projecten. Ik vind dat promotie voor mezelf als dienst daar ook zeker onder valt. Het komt er op neer dat er wat wijzigingen komen in het advertentiebeleid en ik vermoed dat bedrijven daardoor juist véél meer moeten gaan doen met bloggen.
Iets wat ik al jaren roep dat ze moeten doen...

Verhaal is nog steeds niet af. Feit dat mijn rug wat overbelast is, helpt absoluut niet mee. Deadline komt echt steeds meer in zicht. Gelukkig heb ik morgen niets anders dan werken aan mijn verhaal, en dan rond een uurtje of 16.30 ga ik naar een vriendin toe, omdat ze deze week jarig was. Ik moet morgen dus vol erop gaan.

Vandaag nog even aan de slag voor mijn opdrachtgever. Gisteren was best een heftige dag, met veel discussies via een meeting. Vandaag wordt wat meer een werkdag en minder een vergaderdag. Even paar mooie teksten voor ze creëren. Whoop!
04 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende