Miracle Morning 15

Goedemorgen. Weer een nieuwe Miracle Morning dag. Mijn schutting heeft het door de sneeuw en wind gisteren écht begeven. Een tweede paneel is om. Nu wordt het vooral wachten tot de woonstichting het komt fixen, via de deal die ik met ze heb gesloten. Tot die tijd is het elke keer oppassen als de hond in de tuin is, want die kan heel gemakkelijk naar de buren lopen. Lijkt me niet de bedoeling.

Ik baal ervan dat het weer koud is, maar toch voel ik me inmiddels wel wat optimistischer. Ik ben gisteren begonnen met wat wat een monsterartikel moet worden. Ik ben iets aan het schrijven over een best wel groot concurrerend keyword, wat betekent dat ik toch echt moet proberen om zeker 5.000 woorden te schrijven. Zonder te weten of dit artikel gaat aanslaan of niet... Maar ik heb er zin in om meer van dit soort artikelen te gaan schrijven, in de hoop ook echt wat meer geld te kunnen gaan verdienen met die site.

Het is een artikel meer gericht op producten die je kunt kopen. Normaal heb ik vooral informatieve artikelen. Die worden prima bezocht, maar leveren in het algemeen niet onwijs veel op. Ik denk dat ik wat meer balans moet gaan vinden tussen informatief en zogenaamde 'moneyposts'. Maar die moneyposts, daar focust iedereen zich op, dus megaconcurrentie.

Vandaag ga ik naar de fysio. Ik moet over ongeveer een uur gaan rijden. Daarna zal ik wel even brak zijn, dus voor die tijd wil ik lekker werken aan mijn blog. vrolijk
06 apr 2021 - 73x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende