Miracle Morning 14

Het is vandaag een iets andere Miracle Morning, omdat ik nu bij mijn vriend ben en niet het boek meegenomen heb waar ik in bezig ben. In plaats daarvan heb ik stukjes gelezen op Reddit. Ik zit namelijk met mijn hoofd heel erg bij het: 'ik moet echt eens een keer afvallen' en op Reddit hebben ze binnenkort een challenge die zes weken duurt, waarbij je in teams wordt verdeeld en met jouw team probeert af te vallen.

Ik ben van de challenges, en ik denk dat dit me best wel kan helpen. Ik heb vanochtend dus vooral over die challenges gelezen en ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik dit eens moet proberen. Om me aan te melden heb ik wel mijn begingewicht nodig, en dat weet ik niet. Ik heb me echt al bijna 2 jaar niet gewogen. Ik weet zeker dat ik onwijs zal schrikken als ik het cijfer op de weegschaal zie... Ik gok dat het veel hoger is dan wat ik nu denk.

Anyhow. Ik heb daar dus een batterij voor nodig en zodra ik die heb ga ik me aanmelden voor die challenge. Dat motiveert me dan hopelijk beter om weer goed voor mezelf te zorgen. Dit is overigens geen challenge om zo veel mogelijk af te vallen in een korte tijd. Je moet haalbare doelen stellen.

Mijn vriend vroeg gisteren: wat ga je dan na die zes weken doen? Ik denk dat ik dan deelneem aan een nieuwe challenge, als het bevalt. Het zal me misschien in ieder geval handvaten geven om eens aan de slag te gaan. Maar het hele: je zit in een groep, en je chat met die mensen om elkaar te motiveren enzo... dat spreekt me wel aan. Grootste deel van de tijd ben ik alleen, en heb ik niet echt een plek om me goed te uiten hierover. Me uiten bij een groep mensen die in hetzelfde schuitje zitten voelt als iets dat me erg kan helpen.

Doodeng. Dat is het wel, vooral om me kwetsbaar op te gaan stellen bij een groep mensen die ik nog helemaal niet ken. Maar, ik ga het wel doen.

Zometeen nog ff voor mijn blog werken. Vandaag vieren we Pasen met de beste vriendin van mijn vriend. Dat is wel leuk. En dan vanavond ga ik weer naar huis. Wordt de langste periode dat mijn papegaai alleen zit, namelijk vanaf gistermiddag. Hopelijk redt ze zich een beetje vrolijk
05 apr 2021 - 72x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende