Miracle Morning 14

Mijn Miracle Morning vandaag is iets anders dan de dagen hiervoor. Ik ben bij mijn vriend, en was vergeten om mijn non-fictieboek mee te nemen. Nou liggen er hier ook wel wat Non-fictieboeken, maar ik heb toch besloten om de tien minuten lezen voor nu over te slaan.

Ik heb gisteren mijn deadline gehaald! Wat echt superfijn is. In de ochtend had ik nog een gesprek met de opdrachtgever, die graag nog 3 extra teksten wil. En ik, die graag meer rust wil, zei: 'Dat kan wel, maar niet deze week.'

Een overwinning. Deze week moet iets rustiger worden. Ik moet mijn lijf en ook mijn hoofd een klein stukje ontspanning gunnen. Dat betekent niet dat ik helemaal niets doe. Ik ben nou eenmaal een workaholic, haha. Morgen en donderdag zijn sowieso momenteel vaste werkdagen voor een opdrachtgever. Vandaag wil ik me wat meer richten op de verhalenbundel. Mijn verhaal moet namelijk echt hier en daar nog worden aangepast. En dat gaat om hele stukken herschrijven en sowieso ervoor zorgen dat dan het geheel ook weer klopt.


Maar, dat is toch wel meer een eigen project en minder werken in opdracht.

Over werken in opdracht gesproken: er is weer bevestigd dat ik beter weg kan blijven van de kleine bedrijven. Hoe leuk en aardig ze ook zijn, het werkt niet. Het frustreert me - en kwetst me zelfs - iedere keer als ze ontevreden zijn. Vooral omdat hun onderbouwing vaak kant noch wal raken.

Anyhow, dat ben ik in ieder geval dus al wijzer geworden.

Zometeen een halfuur schrijven aan eigen projecten. Vandaag wordt dat niet mijn blogsite, maar mijn verhaal. Dat zie ik niet direct als werken. Dat halfuur in de ochtend is juist bedoeld om aan eigen projecten te werken. Dus eigen sites of boeken.
02 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende