Miracle Morning 13

Het is Pasen. Niet bepaald een feestdag waar ik heel veel mee heb, maar goed. Vandaag gaan mijn vriend en ik naar mijn ouders, daar een hapje eten. En morgen vieren we Pasen bij mijn vriend samen met zijn beste vriendin.

Ik wil straks even wat opruimen voordat mijn vriend komt. Al merk ik wel dat de motivatie om te schrijven opeens aan het groeien is. Ik heb nog steeds overal pijn, maar mijn mindset is wat aan het veranderen. Dat is mooi. Begin steeds meer te merken hoe hard de klap was van mijn laatste grote freelance klus en hoe belangrijk een stukje waardering voor me is.

Voorlopig heb ik nog 3 maanden lang een klus van twee dagen per week lopen. En hoewel het voor een toekomstig huisje en een hypotheek beter is om nog een paar dagen in de week ergens anders te werken, denk ik dat ik dat voor nu even laat. Ik wil me echt meer gaan focussen op mijn eigen projecten en daar voor gaan.

Dit is iets dat ik al lange tijd wil doen. Met het freelance werk dat ik nu doe, kan ik rondkomen en ik heb sowieso drie maanden nog zekerheid over inkomsten. Mogelijk langer, maar dat weet ik dan pas. Hoe tof zou het zijn als ik echt eens flink ga knallen met mijn blogsite en daar voor de lange termijn meer inkomsten mee genereer? Of als ik weer eens een boek voltooi? Of allebei?

Jupiter staat vanaf morgen tot ergens in september in waterman. En Jupiter is voor mijn horoscoop een hele belangrijke planeet. Een astroloog zei tegen me: dit is het moment om je eigen projecten op te pakken. Ik voelde het al een tijdje, maar het begint dus sterker te worden. De drang om echt te knallen wordt groter.

Een goede vriend van me zegt telkens dat ik niet te hoge doelen moet stellen. Maar ik merk dat ik dat juist wil. Ik wíl juist knallen. Zeker na dat gekke jaar vorig jaar. Dat heeft me namelijk echt véél gekost.
04 apr 2021 - 73x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende