Miracle Morning 12

Gisteren bij de kapper geweest, voel me weer helemaal happy met mijn nieuwe kapsel. Scheelt een hoop ellende met uitkammen. Was ook gezellig om even met deze kapster bij te praten. Verder heb ik gisteren eigenlijk alleen maar series gekeken, even wat rust gepakt.

Vanochtend ook bewust rust gepakt. Geen wekker gezet. En daardoor was ik vrij laat wakker, vanwege de vorige nacht, waar ik maar 3 uurtjes slaap heb gehad. Dat was even fijn, daarna mijn miracle morning voor een groot deel gedaan.

Ik heb helaas weer een flinke ontsteking onder mijn oksel, die eergisteren opeens op kwam en die nu duidelijk op punt van 'knappen' staat. Zeer pijnlijk. Dat gecombineerd met mijn rug die nog steeds moeilijk doet, is even kijken hoe ik de dag vandaag door ga brengen. Wil wel wat doen in het huishouden, want alles blijft op deze manier maar liggen.

Verder mag ik mijn eerste gesponsorde blogpost gaan schrijven voor mijn blogsite. Ik krijg er een waardebon voor van best een leuk bedrag, waar ik bijvoorbeeld hondenvoer of papegaaienvoer voor kan kopen. Dat soort spul heb ik toch nodig, dus wat mij betreft helemaal prima dit. En superleuk, dat er maar meer gesponsorde posts mogen komen erg vrolijk

ik moet ook een maandoverzicht weer gaan schrijven voor mijn andere site, waarin ik beschrijf hoe maart voor me was als blogmaand. En heb volgens mij echt een paar goede ideeën voor nieuwe blogs op mijn blogsite.Wordt echt tijd dat ik die beter ga uitwerken allemaal. Eens kijken wat ik vandaag ga doen vrolijk Wil in ieder geval morgen kunnen zeggen dat ik op de een of andere manier wel productief ben geweest. Dus met opruimen of schrijven. Of allebei. Maar daarbij wil ik wel mijn lichaam in de gaten blijven houden.
03 apr 2021 - 60x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende