miracle Morning 12

Hoewel ik vooral in de vroege ochtend kan knallen met Miracle Morning, is het ook wel fijn om een beetje uit te slapen. Ik had dat ook wel echt nodig eigenlijk. En dus gedaan. Het is wel zondag natuurlijk.

Neemt niet weg dat ik vandaag nog heel wat schrijfwerk te doen heb. De overbelasting in mijn armen is nog steeds vervelend, dus het wordt even volhouden. Heb ook al bedacht hoe ik dat vandaag ga aanpakken. Ik heb even extra motivatie nodig, want ik moet nog best veel doen. Gisteren net niet 1 tekst geschreven. Zat veel research in, maar liep ook gewoon echt te SOGGEN. Daarom wil ik vandaag aan de slag gaan met Wordsprints, 20 minuten doortypen, dan even pauze. En ik wil het combineren met de website 4thewords, omdat dat een soort game-element heeft. Het heeft me ook enorm geholpen toen ik deadline voor mijn boek had. Je vecht bij 4thewords als het ware tegen een vijand. Om die te verslaan moet je een bepaald aantal woorden typen en als je die verslaat, draagt dat bij aan het halen van verschillende quests.

Dat vandaag dus doen. Ik gok dat ik dan echt wel een heel eind kom. En sneller dan ik zou willen. reden waarom ik veel SOG, is denk ik toch ook de pijn én het feit dat ik eigenlijk zo veel toe was aan een stukje rust toen ik met de vorige opdracht stopte. Ik heb misschien net wat te snel aangenomen. Maar goed, die klus is bijna klaar.
Betekent niet dat ik dan helemaal geen werk meer heb, maar tenminste wel iets meer rust vrolijk

Vandaag moet ik dus eigenlijk 3 artikelen en een beetje schrijven. Minder zou ook oké zijn, omdat ik morgen nog heb, maar eigenlijk wil ik dat voorkomen.

Let's gó!
28 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende