Miracle Morning 11

Dit is een andere miracle morning dan normaal. Ik had namelijk heel graag wat langer willen slapen. Vannacht duurde het debat tot zeker 3.15 uur, en omdat ik al zo veel had gezien, dacht ik: ik kan niet nú gaan slapen.

Dit debat duurde. En duurde. En duurde. Maar het was echt een aanfluiting. Dezelfde vriendjes die Rutte altijd hielpen. Zelfs een CDA die Rutte niet wegstemt, terwijl zijn partij hier de meeste last van heeft ondervonden. Hier zijn vieze spelletjes gespeeld en er is veel meer gebeurd dan het daglicht niet kan zien. Het was zó duidelijk te zien dat er gelogen werd door bepaalde mensen. Lichaamstaal zei zo veel.

So far het 'nieuwe leidersschap' van Kaag. So far het 'nu doorpakken' van CDA.

Maar het vertrouwen in Rutte daalt. Vooral in Nederland. Hij wankelt. Al dacht ik gisteren écht dat hij zou vallen. En zelf opstappen? Nee. Hij blijft minister president.
Lul. Ik hoor hem nog zeggen net na de toeslagenaffaire 'ik neem mijn verantwoordelijkheid'. Al doet hij dat nooit.

Anyhow. Ik heb vannacht dus nog geen 4 uur slaap gehad. Als het kon, was ik wat langer blijven liggen, maar ik heb zometeen een afspraak bij de kapper. Waar ik echt veel zin in heb. Mijn haar ziet er niet uit. Even de schaar erin, en verven. En dan daarna denk ik dat ik nog wat ga bijslapen.

Geen opdrachten vandaag. Dus daar ga ik gebruik van maken. Vooral omdat ik gisteren wel echt een slechte dag had als het ging om mijn rug en schouder. Had veel pijn.

Nou ja Vandaag wordt taai dagje. Kan niet goed tegen weinig slaap.
02 apr 2021 - 68x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende