Miracle Morning 11

De weekenden zou ik aangepaste tijden doen, omdat het dan weekend is. Vanochtend was raar. Ik ben mijn Miracle Morning al om half 5 begonnen. Werd wakker omdat ik moest plassen en vervolgens dacht ik: naja dan kan ik nu wel beginnen alvast.

Alleen, daarna ben ik toch maar weer gaan slapen, want was eigenlijk nog heel erg moe. En dus doe ik nu het laatste deel van mijn Miracle Morning. Haha.

Een van de leukste dingen in de ochtend vind ik trouwens dat wanneer ik naar beneden ga, naar de wc ga. En vervolgens als ik op de wc zit, mijn papegaai vanuit de woonkamer: 'Kiekeboe' hoor roepen. Ik hoor haar 's ochtends echt pas wanneer ze mij hoort of door heeft dat ik wakker ben. En dat heeft iets aandoenlijks.

De pijn is er nog steeds, maar lijkt gezakt te zijn. Letterlijk. In plaats van bovenin mijn rug zit er veel pijn halverwege mijn rug. Mijn armen zijn nog wel steeds gevoelig.

Ik moet de komende dagen even hard knallen, maar wel met genoeg rustmomenten tussendoor om mijn armen niet nog meer te belasten. Hopelijk ga ik het allemaal redden. Al heeft opdrachtgever gezegd dat ik de teksten ook wel eind van de dag maandag mag aanleveren, ipv in de ochtend. Geeft me iets meer speling, maar wil ik liever niet te veel gebruik van maken. Ik moet namelijk komende week ook nog verhaal voor een bundel gaan doornemen, een laatste keer. Er moeten wat scenes anders en dat moet echt zsm af, omdat het boek naar de drukker moet.

Oef.
Haha.

Ik hoop dat dus dinsdag af te kunnen krijgen, door er op maandag en dinsdag tijd aan te besteden. Dus dan moet ik deze opdracht wel echt af zien te krijgen dit weekend. Knallen dus erg vrolijk

Nou ja, eens kijken hoe het me afgaat deze dagen.
27 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende