Miracle Morning 10

Ik weet niet goed wat het de laatste tijd is, maar ik voel me allesbehalve goed. Ik heb vannacht wéér slecht geslapen. Vorige maand schreef ik, ondanks mijn Miracle Morning, maar 1 artikel voor mijn blog, en las ik amper boeken.
Het zijn dingen die ik echt graag wil doen. Maar die op de een of andere manier niet willen. Ik doe mijn best, maar goed... het gaat even niet. Ik denk dat het vooral een kwestie wordt van doorgaan. Proberen leuke en positieve dingen te doen en niet te veel te belanden in een ellenlange depressie.

Ik wil deze maand echt weer meer focussen op mijn blogsite, en meer op mezelf. We gaan het meemaken. Heb in ieder geval wel veel ideeën voor blogs, dus mijn brainstormsessies afgelopen maand hebben wel geholpen.

Ik wil proberen wat artikelen te schrijven die meer bezoekers en inkomsten kunnen creëren. Dat betekent dat ik ook wat meer over specifieke producten wil schrijven en niet alleen informatieve posts wil maken.

Vandaag weer werken voor opdracht en ondertussen debat maar eens aan gaan zetten. Verwacht niet dat we veel wijzer worden, maar we gaan het meemaken.
01 apr 2021 - 82x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende