Miracle Morning 10

De tiende ochtend alweer. Gaat hard! Ik ben gisteren eigenlijk te laat gaan slapen. Had eerst een boeiend telefoongesprek met iemand die ik amper spreek en daarna nog met mijn vriend gebeld, en dat was ook een fijn gesprek.

Maar ja, vandaag moet ik wel weer echt aan de slag gaan met schrijven. Gisteren interviews gevoerd en op die manier in opdracht gewerkt. Deze komende drie dagen wordt het tijd om vooral te werken voor mijn enorme deadline van zondag. Nog steeds 5 teksten schrijven. Wordt even bikkelen.

En deze ochtend nog wat doen ook voor andere opdrachtgever.

5 teksten in drie dagen is haalbaar, maar het zijn wel ingewikkelde teksten met veel research. En dat dus gecombineerd met pijn in mijn rug. Maar, gaat goedkomen. Ik heb er alle vertrouwen in, heb voor hetere vuren gestaan.

Mijn vriend en ik gaan elkaar dit weekend even niet zien. Heb ik wat meer tijd om die deadline te halen en kan mijn vriend ook even wat dingen doen waar hij normaal in het weekend geen ruimte voor heeft. Ik wil er maandagavond heengaan nu en dan tot dinsdag daar blijven. Wel jammer, maar denk voor deze keer even een betere oplossing. Anders maken we het onnodig ingewikkeld samen.

Verder straks nog even aan mijn blogwebsite werken. Ik ben gisteren bezig geweest met het finetunen van wat bestaande teksten, onder het mom: even de polsen iets meer ontlasten. En dat ga ik zometeen weer doen. Halfuur daaraan werken en dan knallen voor mijn andere opdracht.

Later vanmiddag komt de vriend die ik gisteren aan de telefoon had langs. Ook wel even leuk. Hij was zeer geinteresseerd in astrologie en is zelf ook op een aantal vlakken heel spiritueel. Is weer eens een wat ander soort gesprek om te voeren.

Anyhow. Pittig weekend dit weekend. Eens kijken hoe ver ik vandaag kom. Hopelijk kan ik vandaag 2 teksten voltooien. Zou heel fijn zijn.
26 feb 2021 - 112x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende