Miracle Morning 1

Ja. Gisteren eigenlijk al ermee begonnen, maar toen mijn dagboek achterwege gelaten. Gezien de enorme storm aan negativiteit die het Coronavirus met zich meebrengt, ben ik weer begonnen met de Miracle Morning. Ik heb wat positiefs nodig, iets om voor te gaan.
En met de Miracle Morning zorg ik er in ieder geval voor dat mijn dag positief begint en ik productief ben geweest. Niet zo extreem vroeg opstaan als eerder, maar wel productief zijn dus.

Ik heb net Spaans geleerd en non-fictie gelezen en nu schrijf ik mijn dagboek. Ik ga zo schrijven aan het boek dat ik momenteel aan het schrijven ben, en waarvan ik dagelijks een stuk op Social media wil zetten. Dat zijn de vier dingen die ik komende tijd elke dag wil doen. En ik wil uiteraard ook nog elke ochtend met Charlie lopen, maar dat doe ik pas na het ontbijt.

Zorgen dat ik dingen doe waar ik blij van word en die goed zijn voor mij. Laatst keek ik naar de Boos Podcast nummer 3, en daardoor besefte ik dat de Miracle Morning perfect is voor deze vreemde periode.

Ik ben momenteel bij mijn vriend, sinds gisteren. We hebben zo ook onze uitdagingen, maar we praten er goed over en dat was echt even nodig, gisteren. Hij ligt nu nog te slapen, en zal ik straks na het schrijven wakker maken. Hij gaat naar zijn werk vandaag en ook ik heb vandaag een werkdag. De enige nog in de week. Het is raar dat ik mijn collega's nu a een paar weken niet heb gezien en er slechts enkele via Skype heb gesproken. Het is ook gek dat één collega er vorige week voor het laatst was en dat we niet eens afscheid hebben kunnen nemen.

Rare tijden, maar wel even doorzetten. Ik heb - anders dan veel andere zzp'ers - tenminste nog een dag inkomsten. Ik kan tenminste nog iets van geld verdienen. En dat is goed. Zeker in deze gekke tijden.
30 mrt 2020 - 481x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende