Miracle Juice 7

7 juni zag mijn ontsteking er zo uit:(ik ontdek nu pas dat deze foto in spiegelbeeld is, heel raar, maarja)

Vandaag, na het juicen:Nou zou je kunnen denken: toeval, was al aan het genezen. Maar ik had er nog een paar, met een soortgelijk resultaat. Daarnaast weet ik hoe deze ontstekingen zich normaal gedragen en dat is niet zoals het nu ging.

Ik juice nu een week volledig en een paar dagen daarvoor slechts een deel van de dag.

Helpt het? Ja dus. Ik zie absoluut verschil in mijn huid. Maar, ik loop wel tegen het volgende aan: het is zwaar. Het kost me veel energie en mijn lijf vertoont nog steeds alle detox-verschijnselen. Een dag werken in combinatie met deze verschijnselen is moeilijk. Duizeligheid, hoofdpijn, etc. Het helpt niet dat mijn juicer niet de beste is en dat hij constant vast komt te zitten en ik hem niet losgedraaid krijg. Gisteren daarvoor naar mijn vriend gereden, zodat hij me kon helpen het ding los te draaien. Maar als ik hem niet losgedraaid krijg en schoon kan spoelen, is mijn keuken bezaaid met fruitvliegjes, die ook echt ín het apparaat gaan zitten. Niet heel fris dus, waardoor ik gisteren eigenlijk te weinig heb gejuiced en pas weer wat deed toen ik eenmaal thuis was. Ook werkt de bijgeleverde schenkkan niet goed, waardoor ik constant loop te knoeien.

En: het juicen is tijdrovend. Het duurt echt eventjes om een halve liter juice te maken.

Ik ben voor mezelf aan het bedenken hoe nu verder. Ik wil het juicen wel vol blijven houden, omdat mijn huid zo goed reageert, maar niet alles gaat dus even fantastisch. Gisteren met mijn vriend besproken en hij kwam met het idee om in de ochtenden om toch wat meer energie te krijgen een groente-omelet te eten met een groente-juice erbij, zo krijg ik toch wat vezels en calorieën binnen, maar is het niet meteen volledig.
Ook wil ik kijken of ik in de weekenden wat kan afwijken van het juicen. Ik weet dat dit allemaal niet helemaal is hoe het 'hoort', maar ik denk dat het ook goed is om te kijken wat voor jou werkt.

Ik ga dus zometeen mijn eerste maaltijd sinds een week eten: een groente-omelet. En ben heel benieuwd hoe me dat zal bevallen. Ik hoop vooral dat werk daardoor vandaag wat makkelijker wordt.
17 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende