Miracle Juice 6

Bijna een week. Na vandaag ben ik een week bezig. Ik vind het zwaar, dat was geloof ik wel duidelijk. Vooral omdat het me heel veel energie kost. Ben enorm moe, en dat is niet bepaald handig. Vandaag moet ik werken, eens kijken hoe dat allemaal gaat. Hopelijk beetje oké, ondanks gebrek aan energie.

Zit dit nu te schrijven met een mix van appel, citroen, wortel, bleekselderij en kurkuma. Prima om de dag mee te beginnen. Doe er vaak spinazie in, in plaats van wortel, maar die heb ik niet meer. Dus dan maar wortel vrolijk

Ik vind bepaalde situaties vooral heel lastig hierin. Hoe doe ik het bijvoorbeeld komend weekend, wanneer ik 's avonds een spellenavond heb met mijn vriend, en twee vrienden? Hoe doe ik het zondag als we naar mijn ouders gaan, en mijn moeder al begint over blijven eten? Ik wil mijn ouders niet helemaal hierover inlichten, omdat ik weet hoe ze zullen reageren. Dat is dus allemaal wel lastig.

Gisteren trouwens weer gezwommen en ik was in mijn tijdslot de enige. Ik had dus een privézwembad. Heel erg fijn! Voor het zwembad zelf natuurlijk wel vervelend, maar ik besloot vooral niet te klagen.

Vandaag werken, hopen dat ik de dag goed doorkom en niet te veel last heb van gebrek aan energie. Ik hoop ook echt dat ik snel weer beetje puf heb om te schrijven voor mijn blogsite. De inspiratie en zin is er maar als ik ga zitten om te schrijven, ontbreekt de energie.
16 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende