Miracle Juice 5

Gisteren ging het juicen iets anders dan de rest van de dagen, omdat ik dus naar zakelijke partner ging. Ik besloot, na mijn bezoek aan de fysio, dat het verstandig was om toch wat sap te hebben en ben dus de AH in gegaan. Daar hebben ze versgeperst sap zonder toegevoegde suikers. Het is naturulijk niet zo vers dan wanneer je het zelf zou maken, maar het was in ieder geval een alternatief en beter dan niks nemen of iets nemen wat aangeboden wordt.

Was erg gezellig, leuk elkaar weer in het echt gezien te hebben na zeker 2 jaar. En ook leuk: was voorlopig gisteren mijn laatste fysio.

Gisteravond had ik weer weinig energie. Heb een netflix-serie aangezet, die veel toffer was dan ik vooraf had gedacht en nu wil ik hem echt verder kijken. Kijktip dus: Sweet Tooth.
Dus zometeen lekker Netflixen, even relaxen. Lichaam beetje rust geven. Vanmiddag weer zwemmen en vanavond op tijd naar bed om morgen te kunnen werken. Hoop dat het werk morgen in combinatie met het juicen goed gaat. Gefocust vergaderen en schrijven en zo, terwijl ik alleen maar juice. Maar goed, moet goedkomen.

Wil vandaag ook nog proberen beetje te schrijven. Ik merk dat de inspiratie weer beetje begint te komen, was toch weer even weg. Dus maar gebruik van maken. vrolijk
15 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende