Miracle Juice 4

Ik was al veel eerder wakker, maar werd gebeld door een zakelijke connectie en de hond heeft ook nog eens de keuken volgebraakt.

Gisteren was mijn zwaarste dag als het gaat om de Miracle Juice. Ik was hartstikke moe en misselijk en was niet bepaald gezellig voor mijn vriend. Al vond hij het wel heel gezellig. Energie was laag, had nergens zin in en voelde me dus gewoonweg niet al te lekker.

Ik had het er gisteren met mijn vriend over, om even te kijken hoe lang ik dit wil volhouden. Mijn lichaam heeft nog nooit een detox gehad, dus het is echt heel zwaar om vol te houden. Bepaalde sapjes komen me zowat mijn neus uit. En is niet omdat ik het niet lekker vind, maar vooral omdat ik niet gewend ben om veel te drinken.

Maar, ik zie wel écht enorme verschillen. Na een paar dagen al. Mijn ontsteking is, zoals ik al eerder schreef, zichtbaar een stuk kleiner geworden. En ik had nog een paar andere ontstekingen die minder pijnlijk waren en die nu vrijwel verdwenen zijn. Ook voelt mijn huid veel zachter. Ik vind het dus wel heel waardevol om in hoge concentraties goede stoffen binnen te krijgen. De vraag is dus vooral: hoe houd ik dit vol als ik zulke zware dagen ertussen heb, wanneer ik bijvoorbeeld aan het werk moet.

Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wil in ieder geval donderdag evalueren, omdat het dan een week is. en ik weet dat ik sowieso sap dagelijks wil toevoegen aan mijn dieet. Gewoon, omdat ik er echt zulke goede resultaten mee boek.


Vandaag is ook weer zo'n dag waarbij ik niet goed weet hoe ik het allemaal moet combineren en vol moet houden om aan mijn liters te komen. Ik moet zo naar mijn fysio en daarna ga ik naar de zakelijke partner die ik net aan de telefoon had. We hebben elkaar echt al heel lang niet meer gezien, vanwege de coronacrisis en feit dat hij longpatient is. Maar hij is nu ingeënt en we kunnen in zijn tuin prima afstand houden van elkaar. Ik heb er echt zin in om hem weer eens te zien, ipv telefonisch contact te hebben. Gaat dus wel heel gezellig worden vrolijk

anyhow, nu naar fysio dus en hopen dat mijn energie vandaag beter is dan gisteren.
14 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende