Miracle Juice 3

Gisteren was de derde juice dag. Had het in de avond eventjes iets zwaarder, maar eigenlijk ging het allemaal wel oké. In de middag was mijn juicer behoorlijk verstopt geraakt, maar kreeg hem niet open gedraaid, dus mijn vriend zou me daarmee helpen. En dus heb ik daarna even minder juice genomen, tot mijn vriend hier zou zijn.

Ik ben daarna rond 17.00 uur met hem bij een grote Turkse supermarkt geweest in zijn plaats. En wauw wat hadden ze daar veel! Heb echt van alles meegenomen, waaronder ook een soort radijs die ik helemaal nog niet ken. Binnenkort maar eens proberen. Ook een enorme meloen meegenomen, zo veel groter dan in de supermarkt en ook veel betaalbaarder.

Mijn vriend wilde daarna nog even wat eten en heeft bij een kebabzaak waar ze buiten stonden te grillen. ik stond op hem te wachten en omg, wat rook dat lekker. Toen had ik het dus wel even zwaar, vooral omdat ik echt nog juice nodig had. Toen nog heel even naar zijn huis gegaan en daarna door naar mijn huis om eindelijk juice te maken. Genoten van ananassap. Hij heeft ook glaasje genomen en ondertussen computergame gespeeld.

Vandaag dag vier, en het voelt so far goed. Net heerlijk met de hond gelopen en zo mijn eerste juice maken. Mijn vriend gaat vandaag met me mee doen, wat hij niet hoeft te doen, maar wat ik wel heel lief vind van hem. Dus nu wordt het helemaal uitdaging om genoeg sap te maken, haha.


Verder nog geen idee wat we gaan doen, maar we maken er vast weer een leuke dag van vrolijk
13 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende